08.07.2018

Hoe een app verwijderen van

images hoe een app verwijderen van

Dit is natuurlijk mogelijk. Door gebruik te maken van de App, ga je hiermee akkoord. Please try again later. More Report Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. The next video is starting stop. Daarnaast is er in de App de mogelijkheid om een foto te wissen en te verwijderen van de server.

 • PicYourMoment Privacy Policy

 • Activiteit verwijderen op basis van in de rechterbovenhoek van de pagina.

  in uw Google-account, zoals wanneer en hoe u bepaalde functies gebruikt. Ik wil games verwijderen van Facebook hoe doe ik dat. Games & Apps. Heb teveel games op Facebook wil er een paar verwijderen hoe kan ik dat doen.

  ik zou heel graag de overbodige apps willen verwijderen van mijn makkelijke taal uitleg geven hoe ik die vervelende apps verwijderen kan.
  Steven Robertsviews. Optioneel is een tweede foto per dag te maken.

  Apple iOS - Duration: De stappen leest u na op http: Welke derden hebben toegang tot je gegevens?

  Video: Hoe een app verwijderen van Android: app verwijderen via Play Store

  SeniorWeb Nederland 19, views.

  images hoe een app verwijderen van
  CARBONDALE SPORTS CLIPS
  Onze dienst De App vraagt je elke dag op een willekeurig moment een foto te maken. Sign in to report inappropriate content. Lees de stappen na op https: Don't like this video?

  Sign in to add this video to a playlist.

  More Report Need to report the video?

  There are different types of apps available in the Wix App Market. Choose the type of app that you want to delete for instructions: Standard App: An app added.

  Hoe kan ik mijn gegevens inzien, wijzigen, verbeteren of verwijderen? Als je onze app downloadt of gebruikt, of een Picnic-website bezoekt, gebruiken we.

  Your Fitbit watch comes preloaded with a variety of apps including Alarms, Music, and Exercise. From the home screen, swipe left to see the.
  Aan de foto kunnen locatiegegevens en een bijschrift worden toegevoegd.

  images hoe een app verwijderen van

  Welke derden hebben toegang tot je gegevens? Lees de stappen na op https: Onze dienst De App vraagt je elke dag op een willekeurig moment een foto te maken. This feature is not available right now. Sign in to make your opinion count.

  Van een wijziging wordt je in ieder geval op de hoogte gebracht.

  PicYourMoment Privacy Policy

  images hoe een app verwijderen van
  Milan girls twerking
  Consumentenbond Video 7, views.

  Indien je de App koppelt aan je aan iCloud, Google, Twitter, Instagram- of Facebook-account, zullen ook deze accountgegevens worden verwerkt door ons en worden deze gekoppeld aan de unieke code van de App op je mobiele telefoon of tablet.

  Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. How to; Smart Switch - Android - Duration: Add to Want to watch this again later?

  Belangrijk⚠ Ook nadat je een niet-geautoriseerde applicatie van derden hebt verwijderd, kun je nog een tijdje problemen ondervinden met inloggen. Dat lost.

  images hoe een app verwijderen van

  Wanneer je de App gebruikt verwerkt PicYourMoment/ ROOM for thought een aantal gegevens van Hoe lang bewaren wij jouw gegevens? Daarnaast is er in de App de mogelijkheid om een foto te wissen en te verwijderen van de server.

  Verwijderen is de standaard bij ons De meeste berichten die via Snapchat worden verstuurd, worden dus automatisch Hoe meld ik misbruik in de app?.
  Wij verzoeken je daarom geen gegevens aan ons te verstrekken indien je nog geen toestemming hebt gekregen. Daarnaast is er in de App de mogelijkheid om een foto te wissen en te verwijderen van de server. De enige actie die je kan ondernemen indien je van mening bent schade te hebben geleden, is gebruik van de App te staken en de App te verwijderen.

  Indien je de App koppelt aan je aan iCloud, Google, Twitter, Instagram- of Facebook-account, zullen ook deze accountgegevens worden verwerkt door ons en worden deze gekoppeld aan de unieke code van de App op je mobiele telefoon of tablet.

  Video: Hoe een app verwijderen van Apps toevoegen en verwijderen aan/ van de iPad of iPhone in IOS 11

  Sign in to add this to Watch Later. Gadget Hacks 1, views.

  images hoe een app verwijderen van
  Social chat sites uk iranian
  Optioneel is een tweede foto per dag te maken.

  images hoe een app verwijderen van

  We raden je daarom aan deze Privacy Policy aandachtig door te nemen. Door gebruik te maken van de App, ga je hiermee akkoord. Bestelling Wij kunnen ons voorstellen dat je het leuk vindt om alle foto's die je via de App hebt gemaakt ook als hardcopy fotoboek of foto 's "Product" te hebben.

  This video is unavailable. Published on Jul 22,

  3 thoughts on “Hoe een app verwijderen van”

  1. Zo beveiligen wij onze systemen en applicaties volgens de geldende standaarden voor informatiebeveiliging.

  2. Add to Want to watch this again later? Onze dienst De App vraagt je elke dag op een willekeurig moment een foto te maken.